Josep Roca i Victòria Camps, a la nova programació de l'AEU


  • Comparteix:

Josep Roca és el sommelier del Celler de Can Roca / Foto: web del Celler de Can Roca

Josep Roca és el sommelier del Celler de Can Roca / Foto: web del Celler de Can Roca

El sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, i la doctora en Filosofia per la UAB santcugatenca Victòria Camps són alguns dels protagonistes de la programació del segon trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran. El cicle començarà el 12 de gener i s'allargarà fins al 17 de març i portarà altres personalitats com el president de la Patronal Cecot, Antoni Abad.

El segon trimestre del 15è curs de l'Aula d'Extensió Universitària presenta una programació que inclou una vintena d'activitats. El cicle aplega conferències, tertúlies, seminaris, cursos de noves tecnologies per aprendre a utilitzar el telèfon mòbil i sortides a França, Barcelona i Canet de Mar.

El cicle de conferències tractarà temes de gran diversitat començant per l'economia i passant per la història, la tecnologia i la gastronomia amb Josep Roca del Celler de Can Roca, A més, també donarà espai a la literatura amb el doctor en Filologia catalana i escriptor Joan Tres, que parlarà d'Àngel Guimerà.

La nova programació també inclou dos seminaris. 'Més enllà de l'horitzó' serà el seminari dedicat als viatges i en quatre sessions parlarà de la Patagònia, d'Islàndia, d'Etiòpia i de Sud-Àfrica. La música i, concretament el piano, serà el protagonista de l'altre seminari amb motiu del 62è Concurs Internacional de Música Maria Canals.

Una vegada més, la proposta per aquest nou trimestre inclou excursions. L'AEU proposa el 27 de gener una visita a la Biblioteca Nacional de Catalunya i al Monestir romànic de Sant Pau del Camp. Al febrer s'ofereix una excursió de tres dies a França per conèixer el Rosselló. Finalment el 16 de març es proposa una sortida al Castell de Santa Florentina i al Santuari de la Misericòrdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.