Un exestudiant del Viaró va preveure la fallida d'Abengoa


  • Comparteix:

Pepe Baltá / Foto: El Mundo

Pepe Baltá / Foto: El Mundo

L'exestudiant de batxillerat de l'escola Viaró de Sant Cugat Pepe Baltá va preveure, fa gairebé un any, la fallida de la multinacional espanyola Abengoa. En un treball per a l'assignatura d'Economia, Baltá va adonar-se dels desequilibris que la van forçar a un concurs de creditors ara fa dues setmanes a través d'informació publicada a la mateixa web de l'empresa andalusa.

L'estudiant va detectar que al balanç de la multinacional especialitzada en energia i medi ambient es registrava un endeutament i un passiu molt grans i un patrimoni net molt petit. En definitiva, Baltá va observar que l'empresa andalusa tenia més deures que liquiditat.

En tot cas, quan l'estudiant va detectar aquestes irregularitats no va pensar que ningú més no se n'havia adonat i li va treure ferro.

Pepe Baltá

No vaig pensar si Abengoa se n'havia adonat o no. Només vaig veure que hi havia alguna cosa que no quadrava amb el que estava acostumat a estudiar. Com que només era un estudiant, no li vaig donar importància.


Resident a Barcelona, Baltá estudia Medicina a la Universitat de Barcelona (UB).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.