Diables renova la junta i manté Èric Ricart com a president


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Diables

Imatge d'arxiu dels Diables

Diables de Sant Cugat renova la junta amb l'objectiu d'alliberar les seccions de tasques administratives. D'aquesta manera l'entitat vol que les divisions es puguin centrar a liderar la part tècnica dels projectes per poder fer correfocs de millor qualitat i permetre que la gent de la colla 'gaudeixi més del dia a dia'. Èric Ricart continuarà com a president de la junta de Diables.

L'assemblea general de Diables es va reunir el dissabte passat per repassar la tasca duta a terme durant l'últim any protagonitzat pel 25è aniversari de la colla i per presentar i votar la nova junta.

El president de l'entitat, Èric Ricart, ha explicat que la colla necessitava reorganitzar-se per satisfer l'augment de demanda dels darrers anys i reorganitzar les seccions més noves com la de Portadors del Boc, els Malabars i els diables joves.

Èric Ricart

En els últims anys, la colla s'ha triplicat i, per tant, la manera d'organitzar-se havia de canviar. Les seccions abans depenien molt de la junta i ara tindran més autonomia i un representant més concret.


La colla es marca per aquest nou mandat quatre objectius principals: millorar el funcionament intern de l'organització i fomentar la continuïtat des de diablons fins a diables tant en cremadors com en tabals, però també vol millorar la presència, la integració i la imatge dels diables en la cultura popular del poble i oferir correfocs i espectacles de qualitat.

Nou organigrama:
- President, Èric Ricart
- Vicepresident i responsable de l'àrea de foc, Roger Ricart
- Vicepresident i responsable de l'àrea de tabals, Raül Fernàndez
- Secretari, Janek Brozynksi
- Tresorer, Jaume Benet
- Vocal de material i local, Jan Ribalaiga
- Vocal de comunicació, Cristina Fleck



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.