Teatre Espiral torna a liderar el Pessebre Interactiu i Solidari de Valldoreix


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle / Foto: cedida

Un moment de l'espectacle / Foto: cedida

El Nadal es viu a Valldoreix amb una aposta pel teatre, la solidaritat i la sinergia entre les entitats culturals del territori. El grup de Teatre Espiral organitza, un any més, el Pessebre Interactiu i Solidari amb la complicitat d'antics membres de Pentagrama, els Marxosos del Vallès i les corals Albada, Esclat de Germanor i l'Harmonia. La cita tindrà lloc el darrer diumenge de desembre al Casal de Cultura de Valldoreix i tot el que es recapti anirà en benefici de Càritas.

El muntatge proposa un recorregut a través de diferents escenes del pessebre, basades en 'Els Pastorets' de Folch i Torres. Per primera vegada, l'acte comptarà amb la participació dels membres d'Espiral Creixent, un grup de nens de fins a 12 anys que, com explica la directora del grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, són el futur de la formació.

Trini Escrihuela

Els nens d'Espiral Creixent s'estrenen enguany amb el pessebre. Són nens de set a 12 anys. Alguns d'ells ja havien participat del pessebre, però enguany ho fan per primer cop com a membres d'Espiral Creixent.


El públic és l'altre gran protagonista d'aquesta cita amb segell valldoreixenc. Escrihuela explica que hi ha membres del públic que, fins i tot, tenen guió.

Trini Escrihuela

El públic té un petit guió i hi ha frases que les diu el mateix públic. A vegades ho fan en grup, però a vegades hi ha persones individuals que tenen una frase. És el cas de l'escena en què Maria i Josep busquen posada.


El Pessebre Interactiu i Solidari de Valldoreix es representarà diumenge 27 de desembre en quatre sessions: a les dotze i a tres quarts d'una del migdia, i a les cinc i a tres quarts de sis de la tarda. La durada de l'espectacle és de poc més de mitja hora i tot el que es recapti anirà en benefici de Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.