Les vendes de Loteria de Nadal i la Grossa de Cap d'Any, a bon ritme


  • Comparteix:

Les vendes de loteria a la ciutat avancen a bon ritme a l'espera que s'intensifiquin, com passa cada any, pocs dies abans de les cites de Nadal i de Cap d'Any. Els acabats amb 15, el 69, el 99 i el 00 són alguns dels números més sol·licitats entre els santcugatencs que busquen la sort a la Loteria de Nadal i a la Grossa de Cap d'Any.

Aquest dimarts, es coneixeran els números premiats al sorteig de la loteria de l'Estat que tindrà lloc al Teatro Real de Madrid. El responsable del quiosc de la plaça del Doctor Galtés, Josep Vargas, ha explicat que les vendes tenen un bon ritme, però confia que s'animaran encara més en els dies previs al sorteig.

Josep Vargas

La Loteria de Nadal va força bé. Aquesta setmana n'he venut més i la vinent segur que continua. La gent demana els números de sempre.


La Grossa de Cap d'Any va començar a caminar el 2013 i s'està fent un lloc entre els santcugatencs que juguen a la loteria aquestes dates. La propietària de l'estanc Cal Crispín, Núria Segarra, ha explicat que s'està venent a un ritme similar a l'any passat.

Núria Segarra

Me'n demanen molts acabats en 14 però la majoria de vegades em demanen dates i números molt personals. A una altra gran part els és igual el número.


Per ara no hi ha gran demanda de dècims ja que, segons els venedors, gran part de les participacions es compren passat el sorteig de Nadal i, sovint, amb les devolucions o premis aconseguits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.