L'A.V de Can Magí reclama equipaments pel barri com a contrapartida per la deixalleria


  • Comparteix:

Els veïns demanen equipaments en la pastilla de terrenys de 5.000 m2.

Els veïns demanen equipaments en la pastilla de terrenys de 5.000 m2.

L'associació de veïns de Can Magí ha rebut amb 'crispació' l'acte de col·locació de la primera pedra de la segona deixalleria. Els veïns demanen que els terrenys que queden entre aquest nou equipament i les cases es destinin a fer instal·lacions esportives o una zona d'esbarjo per les famílies, i asseguren que no acceptaran pel barri allò que no vol la resta de la ciutat.

Després d'haver reiterat en diverses ocasions la seva preocupació per la construcció d'un Punt Verd en uns terrenys de la Ronda Nord, a la zona de Can Magí, els veïns d'aquest barri han rebut amb 'crispació' l'inici del procés constructiu d'aquest equipament.

El president de l'entitat veïnal, Ramon Duran, ha explicat que els veïns estan preocupats ara per l'ús que es donarà als terrenys que queden encara al costat de la Ronda Nord, i ha expressat la voluntat que s'hi faci algun equipament que sigui vist com un projecte positiu pels habitants del barri.

Ramon Duran

Ho hem rebut amb crispació i molta preocupació i esprem un dia seure i arribar a un acord sobre els terrenys que hi ha entre la deixalleria i el barri.


En aquest sentit, Duran ha reclamat un equipament esportiu o una zona d'esbarjo per a les famílies, i ha assegurat que no estan disposats a acceptar que en aquest barri s'hi construeixi tot allò que és necessari però que no vol ningú de la ciutat.

Ramon Durán

Volem parlar sobre què passarà amb aquests terrenysm, que hi hagi alguna cosa positiva, tenim molt clar que no volem pel barri el que no vol la resta del poble.


De moment, l'associació de veïns té pendent una reunió amb l'alcalde per parlar d'aquestes qüestions. Lluís Recoder però, ha assegurat que coneix les preocupacions dels veïns i que estan treballant per resoldre alguns problemes, com el pas de vehicles pesats per la Ronda Nord, i ha recordat que el Punt Verd queda prou allunyat de les cases com per ocasionar molèsties.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.