Els Premis Ciutat de Sant Cugat ja tenen 11 candidatures


  • Comparteix:

Guanyadors de l'última edició

Guanyadors de l'última edició

Nina Studio, Assadega'm, l'Associació Astronòmica Sant Cugat - Valldoreix, el Grup de Teatre Espiral, la multinacional GFT, Dar Al-Amal-La Casa de l'Esperança i Wise People s'afegeixen a les candidatures als 11ns Premis Ciutat de Sant Cugat. Els guardons s'entregaran en una gala el 14 de març al Teatre-Auditori i les votacions es poden efectuar fins al 21 de febrer.

De moment, els candidats són:

Nina Studio, per haver desenvolupat un mètode específic d'entrenament integrat de cos i veu a través del Pilates. Enguany, a més, ha rebut el Premi Nova Creació de la Cambra de Terrassa.

Assadega'm, pel seu vintè aniversari i per ser l'única entitat del país formada per persones afectades per trastorns d'ansietat i depressió.

Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix, per la iniciativa d'apropar les ciències de la llum a tots els públics.

Grup de Teatre Espiral, pel seu 25è aniversari i per ser un referent del teatre amateur a la ciutat.

GFT, un proveïdor internacional de solucions i serveis de tecnologies de la informació especialitzat en el sector financer amb seu a 11 països i a la nostra ciutat.

Dar Al-Amal-La Casa de l'Esperança, creada fa cinc anys i que ofereix atenció mèdica a nens i nenes sahrauís que no poden ser atesos als camps de refugiats.

Wise People, una entitat sense ànim de lucre destinada a acollir, ajudar, acompanyar i mediar en casos de persones que es troben en situació de recerca activa de feina.

Associació de Veïns de Volpelleres, per ajudar a desenvolupar el Living Lab de la Biblioteca Miquel Batllori, el primer de tot Europa que està ubicat en una biblioteca. Per ser un exemple d’implicació i de dinamització veïnal que ha fet possible aquest espai d’innovació obert a tota la ciutadania.

Diables de Sant Cugat, pels seus 25 anys omplint de foc, música i gresca la ciutat. Els plats forts de la celebració van ser la presentació de la bèstia de foc, el correfoc dels 25 anys, que va rebre la participació de 25 colles d’arreu de Catalunya, i una exposició fotogràfica.

Cristina Casale, per la seva projecció internacional. Aquesta pianista va donar el seu primer concert amb només vuit anys i la seva carrera com a concertista l’ha portat a tocar a diferents ciutats d’Europa i dels Estats Units. El 2014 va rebre el premi Internacional de la creativitat al piano. Casale és col·laboradora de Cugat.cat amb el programa 'La clàssica a peu de carrer', que s'emet els diumenges a les quatre de la tarda.

Banc del Temps, pel seu desè aniversari. El banc suma 480 socis i sòcies que organitzen intercanvis grupals, conferències, exposicions i festes i celebracions.

Els guardons
Els Premis Ciutat de Sant Cugat distingeixen persones, entitats, associacions i empreses que hagin tingut un paper destacat en la vida de Sant Cugat al llarg de l’any anterior a la convocatòria dels guardons. Els Premis estan organitzats per l’Ajuntament de Sant Cugat i tenen la col·laboració de Cugat.cat i el setmanari 'Tot Sant Cugat'.

La darrera edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat va reconèixer la Comissió de Gitanes, la llibreria Paideia, el Rotary Club, Mira-sol Teatre i les Lectures a la Fresca. El premi extraordinari a una trajectòria va ser per al director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), Josep Ferré.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.