Èxit de les primeres Jornades sobre Parkinson organitzades per AVAN a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'associació té una delegació a la nostra ciutat

L'associació té una delegació a la nostra ciutat

Unes 70 persones han participat a les primeres Jornades sobre Parkinson que ha organitzat a Sant Cugat l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), que des de principis d'any compta amb una delegació a la nostra ciutat. Una visita al Museu i al claustre del Monestir, un dinar de germanor i una obra de teatre interpretada per malalts neurològics han estat els ingredients d'aquesta jornada lúdica.

Les primeres jornades lúdiques que organitza AVAN tenien com a objectiu donar-se a conèixer a la nostra ciutat, on des de principis d'any l'associació compta amb una aula de rehabilitació per a malalts neurològics. La visita guiada al claustre del Monestir i al Museu ha servit als socis de l'associació per apropar-se una mica més al nostre municipi. Ho explica el vocal de Parkinson d'AVAN, Josep Castellà.

Josep Castellà

A Sant Cugat encara som poc coneguts. Fa pocs mesos es va obrir una delegació aquí, i ens hem de donar a conèixer.


Unes 70 persones, entre membres de l'associació i els seus familiars, han assistit al dinar de germanor que s'ha celebrat al Centre Borja. Ja a la tarda, el grup de teatre 'Fem el que podem', integrat per malalts neurològics, ha interpretat l'obra "Sueño... ilusión... realidad' al Teatre de la Unió, seguit d'un espectacle de playback a càrrec d'alguns membres de l'associació.

Activitats com aquesta serveixen perquè les persones que pateixen malalties neurodegeneratives puguin integrar-se a la societat amb més facilitat, i constitueixen tot un tractament de rehabilitació. Ho diu el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs.

Enric Tomàs

No només serveix per integrar-se, sinó el que és més important, és tot un procés de rehabilitació.


AVAN és l'única associació d'aquest tipus que inclou totes les malalties neurològiques, i actualment compta amb uns 900 socis distribuïts entre les quatre delegacions de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.