300 persones participen al repartiment de premis de la Marxa


  • Comparteix:

Més de 300 persones han seguit el lliurament de premis de la 46ena edició de la Marxa Infantil de Regularitat, organitzada pel Club Muntanyenc el passat mes d'abril. El president de l'entitat, Narcís Castanyer, ha destacat que la Marxa s'acosta al seu cinquantè aniversari com una de les activitats més populars de la ciutat.

El president del Club Muntanyenc ha remarcat que la Marxa és una de les activitats més participatives i que més contribueix a donar a conèixer la ciutat. Segons Narcís Castanyer, pel club és tot un orgull organitzar una activitat en què hi participen més de 1.700 nens i nenes, acompanyats sovint pels seus pares:

Narcís Castanyer

Per nosaltres és un orgull que la Marxa sigui una de les activitats més populars i que més contribueix a conèixer el nostre entorn


A la categoria escolar han rebut un guardó les escoles Pins del Vallés i Catalunya, pel nombre de participants que ha aportat cada centre educatiu i per la classificació dels 10 primers alumnes de cada centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.