La Sant Silvestre causarà restriccions de trànsit la tarda de Cap d'Any


  • Comparteix:

La Sant Silvestre té lloc el 31 de desembre / Foto: Sant Silvestre

La Sant Silvestre té lloc el 31 de desembre / Foto: Sant Silvestre

El centre de Sant Cugat patirà restriccions de trànsit el dijous 31 de desembre, entre dos quarts de sis i dos quarts de vuit, per la 17a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa. Els carrers per on passa el recorregut de la cursa es tallaran i reobriran al trànsit en funció del pas dels atletes. Sempre que la cursa atlètica ho permeti, els vehicles podran circular pels carrers tallats.

Transport públic
Entre les cinc i les vuit del vespre, es veuran afectats els horaris i els itineraris dels autobusos de les línies urbanes L1, L2, L3, L7, L8, L9 i L11, i de les interurbanes A4, B7 i B8. En canvi, les línies de transport urbà L4 i L5 funcionaran amb normalitat.

El recorregut
Victòria dels Àngels, Pla del Vinyet, Corts Catalanes, carrer de Pau Casals, Rambla del Celler - avinguda de Cerdanyola, passeig Francesc Macià, Abat Armengol, passeig Francesc Macià, carrer de la Creu, carrer de la Torre, plaça d'Octavià, carrer de Santiago Rusiñol, avinguda de Rius i Taulet, avinguda de Lluís Companys, camí Can Gatxet, carrer de Rovira i Virgili, carrer Ramon Muntaner, carrer de Vicens i Vives, carrer de Jaume I, passeig d'Olabarria, carrer Safareigs, carrer de Villà, passeig de Can Mora, Rambla Rivera, Rambla Ribatallada, carrer de Francesc Moragas i Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.