El CMSC atorgarà aquest any les primeres medalles d'or de l'entitat


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc crearà unes noves medalles d'or per premiar els socis que hagin contribuït de forma molt especial a la història de l'entitat. Durant la diada del soci, el club ha atorgat 26 medalles d'argent als socis que enguany compleixen 25 anys com a membres del club.

Coincidint amb la celebració del seixantè aniversari d'aquesta emblemàtica entitat, el president del club, Narcís Castanyer ha anunciat la creació d'una medalla d'or com a reconeixement de la trajectòria d'alguns membres. Durant el sopar de la diada del soci, Castanyer ha demanat propostes per atorgar les primeres distincions aquest mateix any:

Narcís Castanyer

El Club ha decidit crear una medalla d'or diferent, que reconeixerà la tasca especialment destacada d'alguns socis


L'anunci ha coincidit amb l'entrega de les medalles d'argent a 26 socis de l'entitat, en aquest cas com a reconeixement de la seva llarga vinculació al Club. Castanyer també ha avançat que confien que la propera diada es pugui celebrar a la nova seu.

Narcís Castanyer

Les medalles d'argent reconeixen la perseverança dels socis, i l'any que ve confiem d'entregar-les a la nova seu


Castanyer ha afegit que la inauguració d'una nova seu no suposarà, únicament, canviar d'edifici, sinò que el Club haurà de fer grans canvis de cara al futur de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.