L'Ajuntament estudia donar suport a les escoles de música privades Fusió i Aula de So


  • Comparteix:

Una actuació d'alumnes de l'escola Fusió

Una actuació d'alumnes de l'escola Fusió

L'equip de govern estudia donar suport públic a les escoles de música Fusió i Aula de So reconegudes per la Generalitat com a escoles oficials. La proposta neix de impossibilitat de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels d'acollir tota la demanda de la ciutat i de l'aposta del govern de donar valor afegit als estudis musicals. D'aquesta manera, a través d'una col·laboració público-privada, Sant Cugat tindria més places per estudis musicals a preus més assequibles.

La regidora d'Educació, Ester Salat, ha explicat a Cugat.cat que l'Ajuntament prioritza l'educació musical i que la iniciativa és 'un moviment per estendre al màxim' aquesta oferta als infants i als joves.

Esther Salat

Amb els ajuts socials tenim l'objectiu que l'educació musical arribi a més gent. Ho estem fent també a través d'incloure la tarifació social en l'Escola Municipal. També volem que aquest centre actuï en les escoles de primària.


L'equip de govern també vol que el l'Escola de Música Victòria dels Àngels faci un pas més i surti a treballar amb les escoles de primària a la ciutat. El curs passat ja es va fer un projecte pilot en el qual el conservatori va fer formacions específiques en l'àmbit musical a quatre escoles de la ciutat (Ciutat d'Alba, Turó de Can Mates, Collserola i l'Olivera). L'objectiu és 'donar un plus de qualitat en els ensenyaments musicals', segons el govern local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.