El santcugatenc Òscar Cusó estrena el programa 'Animalades' a La 2

Òscar Cusó durant una entrevista als estudis de Cugat.cat

Societat

Publicat el 28/des/15 per Marc Sala / Anna González

El santcugatenc Òscar Cusó estrena aquest dilluns el programa 'Animalades' a La 2, una sèrie documental sobre animals. Cusó és el responsable de la idea i del guió original de l'espai que es podrà veure de dilluns a dijous a partir de tres quarts de vuit de la tarda.

Es tracta d'un programa de divulgació científica gravat a Catalunya. Cusó ha explicat a Cugat.cat que és la primera vegada que s'emet al país aquest format, dedicat a informar sobre curiositats del món animal i les seves capacitats específiques.

Òscar Cusó

És un programa de divulgació que parla de la ciència dels animals. Ho narrem en forma de conte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Òscar Cusó, biòleg i comunicador, es defineix com un apassionat dels animals i ha treballat amb un dels referents pel que fa al món dels documentals i reportatges audiovisuals, David Attenborough, amb més de 60 anys de trajectòria en aquest sector. De fet, Cusó ha explicat que la idea d''Animalades' sorgeix de la seva estada a Anglaterra.

Òscar Cusó

Vaig estar treballant a Anglaterra on vaig veure els formats que tenen. A Catalunya tenim una varietat de paisatges i animals increïble. Vaig contactar amb TVE i els va agradar la idea.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cada programa tindrà una durada aproximada de 25 minuts. La primera temporada, que arrenca aquest dilluns, té quatre capítols. Per a l'any vinent està previst gravar cinc capítols més.