La discoteca Chic recordarà el trentè aniversari del seu naixement en una festa a Sabadell


  • Comparteix:

La trobada tindrà lloc a la discoteca Paladium de Sabadell / Foto: Facebook Moncho Chic Sant Cugat

La trobada tindrà lloc a la discoteca Paladium de Sabadell / Foto: Facebook Moncho Chic Sant Cugat

La discoteca Chic Sant Cugat celebrarà el 30è aniversari del seu naixement en una trobada a la discoteca Paladium de Sabadell el dissabte 27 de febrer. La iniciativa començarà a les onze de la nit i finalitzarà a les sis de la matinada i tindrà la participació dels discjòqueis que van punxar la seva música a la sala santcugatenca.

La festa és una iniciativa de dos discjòqueis del local, 'Charlie' i Xavier Moreno 'Moncho', que també va ser director de la discoteca. Moreno ha explicat que l'objectiu de la festa és fer un retrobament entre treballadors i clients amb la música de tres dècades com a teló de fons.

Xavier Moreno

Discos que van punxar en aquella època i que van ser tots èxits. Dels 90 fins al 2004.


Prèviament, a les deu de la nit, els col·laboradors de la festa podran assistir a un càtering privat. La trobada tindrà la presència de familiars dels cofundadors Vicenç Puig Amat i Joan Duran Elias.

Chic Sant Cugat va obrir el 27 de febrer de 1986 i va tancar les portes el 2004. La discoteca estava ubicada a l'avinguda Rius i Taulet, a tocar de la rotonda coneguda popularment com 'la del Chic', on actualment hi ha un hotel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.