Detingut un treballador de Correus de Sant Cugat per apropiar-se d'enviaments


  • Comparteix:

Alguns dels objectes requisats al detingut / Foto: Mossos d'Esquadra

Alguns dels objectes requisats al detingut / Foto: Mossos d'Esquadra

Agents de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Rubí van detenir el 22 de desembre un home de 42 anys d'edat com a presumpte autor d'un delicte de descobriment i revelació de secrets i un delicte continuat de furt. Aprofitant la seva condició de treballador d'una oficina de correus de Sant Cugat, el detingut s'hauria apropiat de gran quantitat de paquets. Els enviaments contenien bàsicament productes electrònics: telèfons mòbils, tauletes i rellotges.

Després de la detenció, s'ha registrat el domicili del detingut a la localitat de Cunit, on s'ha recuperat gran quantitat d'aparells i d'altres efectes que presumptament provindrien de les activitats de l'investigat.

El detingut va passar a disposició judicial el 23 de desembre davant el Jutjat número 2 de Rubí que n'ha decretat llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta en coordinació amb el Departament de Seguretat de Correus amb la finalitat de localitzar totes les víctimes dels fets i poder retornar-los els efectes sostrets.

Aquesta no ha estat l'única investigació d'aquestes característiques. El juny d'aquest any, agents de la mateixa unitat d'investigació van detenir un altre treballador de correus de Sant Cugat pels mateixos motius, apropiar-se d'enviaments certificats que ell mateix classificava.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.