La Sant Silvestre causarà restriccions de trànsit aquesta tarda al centre de la ciutat


  • Comparteix:

Mapa de les afectacions de trànsit

Mapa de les afectacions de trànsit

El centre de Sant Cugat patirà restriccions de trànsit aquest dijous a la tarda, entre dos quarts de sis i dos quarts de vuit, per la 17a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa. Els carrers per on passa el recorregut de la cursa es tallaran i reobriran al trànsit en funció del pas dels atletes. Sempre que la cursa atlètica ho permeti, els vehicles podran circular pels carrers tallats.

Transport públic
Entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre es veuran afectats els horaris i els itineraris dels autobusos de les línies urbanes L1, L2, L3, L7, L8, L9 i L11, i de les interurbanes A4, B7 i B8. En canvi, les línies de transport urbà L4 i L5 funcionaran amb normalitat.

El recorregut
Victòria dels Àngels, Pla del Vinyet, Corts Catalanes, carrer de Pau Casals, Rambla del Celler - avinguda de Cerdanyola, passeig Francesc Macià, Abat Armengol, passeig de Francesc Macià, carrer de la Creu, carrer de la Torre, plaça d'Octavià, carrer de Santiago Rusiñol, avinguda de Rius i Taulet, avinguda de Lluís Companys, camí Can Gatxet, carrer de Rovira i Virgili, carrer Ramon Muntaner, carrer de Vicens i Vives, carrer de Jaume I, passeig d'Olabarria, carrer Safareigs, carrer de Villà, passeig de Can Mora, Rambla Rivera, Rambla Ribatallada, carrer de Francesc Moragas i Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.