Els Reis d'Orient aterraran a Mira-sol en helicòpter

Els Reis Mags d'Orient / Foto: Localpres

Societat

Publicat el 5/gen/16 per Mar Castro

Els Reis Mags d'Orient arribaran a Mira-sol en helicòpter, al camp de futbol, a un quart de sis de la tarda. Després, Ses Majestats començaran un recorregut pels carrers del districte. A dos quarts de set de la tarda faran parada a l'església de Sant Joan Baptista i a dos quarts de vuit del vespre arribaran al Casal de Mira-sol. Allà es recolliran les cartes dels nens i nenes i hi haurà xocolatada per a tothom.

A les vuit tindrà lloc el repartiment de premis del concurs de carrosses. A la cavalcada, es repartiran 800 quilos de caramels. La cavalcada està organitzada per l'Associació de Propietaris i veïns Mas Gener. El president, Josep Lluís Lolo, ha remarcat al magazín 'Sant Cugat a fons' que enguany han escurçat el recorregut.

Josep Lluís Lolo

Mira-sol és molt extens i passàvem per molts carrers on no hi havia públic. Aquest any volem potenciar la relació dels nens amb els nens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Mobilitat i Habitatge i president del consell de barri, Damià Calvet, rebrà Ses Majestats al districte.