Els Gausacs celebren el vintè aniversari amb l'objectiu de consolidar-se i créixer com a colla


  • Comparteix:

Els Gausacs van aconseguir aixecar el 5 de 8 el 2015

Els Gausacs van aconseguir aixecar el 5 de 8 el 2015

Els Castellers de Sant Cugat enceten l'any amb l'objectiu de consolidar les fites aconseguides fins ara i continuar amb el creixement de la colla. Enguany, a més, els Gausacs compleixen 20 anys, un aniversari que celebraran de forma 'moderada', segons la presidenta de l'entitat, Gemma Aristoy, ja que estan pendents de la construcció del nou local.

El 2015 ha estat l'any més exitós dels camises verdes, ja que van poder completar el 5 de 8 en la millor actuació de la seva història. Amb les fites aconseguides, la colla es marca l'objectiu d'arrelar més a la ciutat, de fer-se més coneguda entre els santcugatencs i tenir més presència als mitjans de comunicació, més enllà dels locals.

Aristoy ha reconegut que la temporada serà especial per la celebració dels 20 anys de vida de l'entitat. Tot i que hi haurà celebracions, la presidenta dels Gausacs ha subratllat que es faran de forma 'moderada', ja que enguany estan centrats en l'evolució del projecte del nou local.

Gemma Aristoy

Serà una temporada especial perquè fem 20 anys, però també moderada, perquè tenim endavant el projecte del local nou. No volem llençar cohets, perquè tot això suposarà una despesa.


El projecte del nou local s'està desenvolupant amb estudiants de tercer i quart curs de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) i el suport dels Castellers i de l'Ajuntament. Aristoy creu que el nou espai no estarà llest aquest any i que s'haurà d'esperar al vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.