Les afectacions a la línia R8 per robatori de coure s'allargaran fins al febrer


  • Comparteix:

La parada de la R8 a Sant Cugat / Foto: Localpres

La parada de la R8 a Sant Cugat / Foto: Localpres

La línia R8 de Renfe, amb parada a Sant Cugat, patirà afectacions, arran del robatori de coure que es va produir fa més de tres setmanes, fins al mes que ve. A partir de dilluns vinent, el recorregut arribarà fins l'estació Mollet - Sant Fost i, en el cas de les línies R2 i R11, el servei reprendrà la normalitat.

Pel que fa a la R8, de moment, la companyia manté un servei complementari d'autobusos entre Cerdanyola UAB i Granollers, tot i que funciona el recorregut habitual en tren entre Martorell i Cerdanyola UAB, tram on s'ubica l'estació santcugatenca.

El robatori
El robatori de cable de coure del 15 de desembre va causar alguns incendis que es van encadenar a les subestacions de Santa Perpètua de Mogoda, la Llagosta i Mollet. Van ser de poca importància i ràpidament extingits pels Bombers, però van deixar inservibles alguns sistemes de senyalització, instal·lacions de seguretat, cablejat de comunicacions i sistemes informàtics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.