La R8 de Renfe tornarà a la normalitat al febrer


  • Comparteix:

La parada de la R8 a Sant Cugat / Foto: Localpres

La parada de la R8 a Sant Cugat / Foto: Localpres

La línia R8 de Renfe, amb parada a Sant Cugat, no funcionarà amb normalitat fins al febrer. Les obres per solucionar l'avaria provocada pel robatori de cable de coure del 15 de desembre es faran, segons apunta la companyia, durant aquest gener. Les línies R2 i R11, que també es van veure afectades pel robatori, reprenen aquest dilluns la normalitat.

Per facilitar els treballs que s'han de dur a terme per recuperar la normalitat, el servei s'haurà de prestar de la següent manera a partir d'avui:

- La R8 prestarà servei entre Mollet Sant Fost i Martorell entre les vuit del matí i les vuit del vespre. Els viatgers de Granollers Centre i Montmeló que utilitzen habitualment aquesta línia s'hauran de desplaçar fins a Mollet-Sant Fost, on podran enllaçar amb la línia R8 i viceversa.

- Entre l'inici del servei i les vuit del matí i entre les vuit del vespre i el final del servei dels dies laborables i dissabtes, es podrà circular amb tren entre Martorell i Cerdanyola Universitat i es prestarà un servei per carretera entre Cerdanyola Universitat i Granollers Centre.

- Els diumenges es prestarà el servei amb tren entre Martorell i Cerdanyola Universitat, i servei per carretera entre Cerdanyola Universitat i Granollers Centre durant tota la jornada.

El robatori
El robatori de cable de coure del 15 de desembre va causar alguns incendis que es van encadenar a les subestacions de Santa Perpètua de Mogoda, la Llagosta i Mollet. Van ser de poca importància i ràpidament extingits pels Bombers, però van deixar inservibles alguns sistemes de senyalització, instal·lacions de seguretat, cablejat de comunicacions i sistemes informàtics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.