L'Església nomena un administrador parroquial provisional a les Planes


  • Comparteix:

David Álvarez, durant la Missa del Gall / Foto: Cedida

David Álvarez, durant la Missa del Gall / Foto: Cedida

El mossèn David Álvarez Rodríguez exerceix d'administrador parroquial de l'església de la Mare de Déu de la Salut de les Planes de manera provisional, a l'espera que el nou arquebisbe de Barcelona nomeni el successor del difunt mossèn Pere Grau. La parròquia està pendent del nomenament del nou rector, una designació que encara no s'ha formalitzat com a conseqüència del relleu al capdavant de l'arxidiòcesi.

El Bisbat de Barcelona ha explicat que durant el període comprès entre la renúncia de Lluís Martínez Sistach com a arquebisbe de Barcelona i la presa de posessió del seu substitut, el 26 de desembre, no es podia fer cap nomenament eclesiàstic. Per evitar deixar vacant la parròquia de les Planes, Martínez Sistach ha designat mossèn David Álvarez com a administrador parroquial per el període d'un any. Álvarez mantindrà aquest càrrec fins que el nou arquebisbe, Juan José Omella, nomeni el nou rector de l'església de la Mare de Déu de la Salut de les Planes en substitució de Pere Grau, que va morir el 4 de novembre.

Álvarez és delegat diocesà de pastoral vocacional a l'Arquebisbat de Barcelona des de gener del 2012. De moment, el mossèn Jordi Piqué s'ha ocupat de la missa dels diumenges i gestiona Ca l'Avi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.