El fiscal sol·licita tres anys de presó per a un santcugatenc per blanqueig de diners


  • Comparteix:

Jutjat número 1 de Rubí/ Foto: Google Maps

Jutjat número 1 de Rubí/ Foto: Google Maps

L'Audiència Provincial ha jutjat aquest dijous un santcugatenc per un delicte de blanqueig de capitals. El fiscal li demana tres anys de presó i una multa d'1,7 milions d'euros. L'acusació també es dirigeix al germà i la parella sentimental del santcugatenc per als quals l'acusació sol·licita sis mesos de presó per cada un i una multa de 161.000 euros i 534.000 euros, respectivament. El cas ha estat instruït pel Jutjat número 1 de Rubí.

Segons el 'Diari de Terrassa' l'escrit d'acusació diu que l'encausat, després d'obtenir beneficis procedents del tràfic de drogues, delicte pel qual ha estat en dos procediments judicials als Estats Units, va decidir invertir els diners a l'Estat espanyol per intentar legitimar-los. L'acusat va adquirir propietats al seu nom i a nom d'altres persones del seu entorn, va obrir comptes bancaris, va comprar accions a empreses a través del seu germà i la seva companya sentimental i va adquirir rellotges i joies.

El fiscal demana a les diligències substituir la pena de presó sol·licitada per l'expulsió de l'Estat espanyol de l'acusat, que és d'origen colombià, i la prohibició de tornar-hi durant cinc anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.