Oberta la convocatòria de l'11è Premi Manuel Vázquez Montalbán de Treballs de Recerca de Batxillerat


  • Comparteix:

Manuel Vázquez Montalbán / Foto: MMVM

Manuel Vázquez Montalbán / Foto: MMVM

Ja està oberta la convocatòria de l'11è Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán, que reconeixerà un any més els millors treballs de recerca dels alumnes de batxillerat de Sant Cugat. A banda d'aquest guardó, que considera els projectes de temàtica lliure, també es valoraran els d'àmbit local amb el Premi Joan Auladell. Els treballs es podran presentar fins al 26 de febrer.

A l'hora de triar els treballs participants, el jurat tindrà en compte que incorporin valors com 'una ciència i un coneixement compromesos amb la societat, amb un desenvolupament i un progrés justos'.

El premi
El responsable del projecte guanyador rebrà un diploma acreditatiu, la publicació del treball l'any següent i una dotació econòmica de 400 euros. A banda, es reconeixeran quatre finalistes més amb una dotació de 150 euros i un diploma acreditatiu. Pel que fa al Premi Joan Auladell, proposat pel Grup d'Estudis Locals (GEL), s'entregarà un guardó en metàl·lic de 300 euros al guanyador i es publicarà el treball a la revista 'Gausac'.

La llengua a Sicília i ocells
L'any passat el Premi Memorial Manuel Vázquez Montalbán va recaure en l'estudiant de l'institut Arnau Cadell Marta Vila, que va presentar un treball sobre la substitució lingüística a Sicília. Per la seva banda, el premi Joan Auladell va reconèixer una investigació sobre els ocells locals feta per alumnes de l'institut Angeleta Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.