Més de la meitat de les places de les activitats d'estiu de Valldoreix ja estan cobertes


  • Comparteix:

En total, l'EMD oferta 320 places entre activitats per a nens i joves

En total, l'EMD oferta 320 places entre activitats per a nens i joves

Els joves també tindran aquest estiu el seu espai dins les activitats que organitza l'EMD de Valldoreix per a les vacances. Entre les diferents propostes, destaquen unes estades d'idiomes i esports que per primera vegada van dirigits a joves fins a 18 anys. En total, l'EMD oferta enguany 320 places per a diferents activitats per a nens i joves, de les quals més de la meitat ja estan cobertes.

Com cada any, l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ha programat un seguit d'activitats per als més joves del territori.

Com ja és habitual, els més petits podran gaudir dels casals d'esplais, pensats per a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys. Tampoc no faltaran les estades d'aventura per a joves d'entre 9 i 13 anys, i que aquest any incorporen una nova proposta al voltant de l'hípica.

Una de les principals novetats són però les estades d'idiomes i esports que es faran a l'IES Arnau Cadell i que, per primera vegada, van dirigides a joves fins a 18 anys. Per a la presidenta de l'EMD, era necessari fer alguna activitat per aquest segment d'edat, i al mateix temps, és una bona manera d'utilitzar equipaments com els de l'Arnau Cadell.

Montse Turu

Aprofitem les equipaments esportius i l'escola d'idiomes i fem aquesta proposta per als joves.


En total, aquest any l'EMD oferta 320 places per les activitats d'estiu, de les quals la meitat ja estan cobertes. Segons el vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, les multiestades d'estiu són una de les iniciatives més 'estimades' no només pels valldoreixencs sinó per tot el municipi.

Josep Casadellà

Tot i que encara no hem fet massa publicitat, la meitat de places ja estan cobertes, perquè aquesta és una activitat molt estimada.


Les activitats d'estiu de Valldoreix, que comencen el dia 21 de juny i s'allargaran fins la primera quinzena de setembre, inclouen també unes estades de natura, les colònies musicals i l'oferta del complex esportiu, amb propostes que van des de l'esgrima fins al bàsquet o el voleibol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.