Mou-te X Valldoreix, 'a l'expectactiva' de com el PAM solucionarà els problemes de mobilitat


  • Comparteix:

Els veïns volen vies amb doble sentit de circulació

Els veïns volen vies amb doble sentit de circulació

Mou-te X Valldoreix, l'associació de veïns afectats pels canvis de mobilitat al territori, està a l'expectativa de com el Pla d'Actuació Municipal (PAM) abordarà la problemàtica. L'entitat veu amb bons ulls que la consulta proposada pel president de l'EMD hagi desembocat en una taula participativa amb els veïns inclosa en el PAM. El president del col·lectiu, Miquel Llugany, ha expressat que tenen 'moltes ganes' que l'assumpte es resolgui aquest 2016, tal com ha assegurat el govern valldoreixenc.

Aquest gener s'han complert dos anys des que l'EMD va congelar, a petició dels veïns, les modificacions viàries que marcava l'estudi de mobilitat de Valldoreix. Uns canvis de carrers a sentit únic als quals els veïns es van oposar reivindicant el model històric amb vies amb doble sentit. Mou-te X Valldoreix continua defensant aquesta postura, que farà arribar al govern a través de les sessions participatives.

El president del col·lectiu, Miquel Llugany, es mostra optimista que els veïns i l'EMD puguin acostar posicions per fixar un model de mobilitat que beneficiï el conjunt del territori. Llugany, però, diu estar 'a l'expectativa' de la tasca que durà a terme el PAM.
h

Miquel Llugany

Estem a l'expectativa però amb moltes ganes que això se solucioni. I això passa perquè recullin les propostes dels veïns en el PAM.


Els carrers afectats pels canvis de mobilitat són Joan Borràs, Ramon Escayola i passeig del Nard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.