Oberta la convocatòria per a la primera beca d'Atelca per a infants amb Trastorn Específic del Llenguatge


  • Comparteix:

Atelca té seu a Sant Cugat / Foto: Facebook Atelca

Atelca té seu a Sant Cugat / Foto: Facebook Atelca

L'Associació del Trastorn Específic del Llenguatge de Catalunya (Atelca) ha posat en marxa una beca que es destinarà a finançar el tractament a tres infants afectats pel Trastorn Específic del Llenguatge (TEL). La subvenció de 1.500 euros garantirà que els beneficiaris puguin fer teràpia dues vegades al mes entre març i desembre. Les sessions es podran desenvolupar a l'Hospital General de Catalunya i al Centre Mèdic Salud 4 de Barcelona.

L'objectiu de la beca és ajudar aquelles famílies que no poden permetre's pagar un tractament d'aquestes característiques, tal com ha explicat la presidenta de l'entitat, Susana Lozano.

Susana Lozano

Els tractaments són cars i duradors, i volem donar un cop de mà a aquelles famílies que ho puguin necessitar. No volem que cap nen es quedi sense tractament ni diagnòstic.


La beca es pot sol·licitar des d'aquest dimecres enviant el formulari a atelca@atelca.es o per correu ordinari a la seu de l'entitat. El període d'inscripció es tancarà el 15 de febrer.

La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Obra Social la Caixa i de la campanya Rebaixes Solidàries, engegada durant la darrera campanya de Nadal per l'associació Sant Cugat Comerç (StC). Aquesta acció ofereix una donació d'un euro i, en el cas d'utilitzar la targeta Sant Cugat a la Butxaca, de dos euros a les associacions Atelca, Suport Salut Mental i Assadega'm.

Atelca es va fundar fa quatre anys amb l'objectiu d'acompanyar les famílies amb fills que pateixen aquest trastorn. Actualment, l'entitat té 60 famílies associades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.