El programa d'integració de persones en risc d'exclusió Apropa Cultura tanca 2015 amb 656 usuaris


  • Comparteix:

La proposta té lloc al Teatre-Auditori / Foto: Apropacultura.cat

La proposta té lloc al Teatre-Auditori / Foto: Apropacultura.cat

656 persones en risc d'exclusió social han gaudit durant el 2015 de la programació del Teatre-Auditori gràcies al programa Apropa Cultura. És la cinquena vegada que Sant Cugat acull aquest programa que promou la participació de les entitats de la ciutat que treballen amb col·lectius amb risc d'exclusió social als principals equipaments culturals de Catalunya.

Del total dels beneficiaris d'aquesta iniciativa, 350 han estat persones amb discapacitat intel·lectual i 117 amb malaltia mental. 71 dels usuaris han estat infants i joves en risc d'exclusió social i 52 eren dones en aquesta situació. La resta han estat persones amb malalties cròniques (50), gent gran en situació d'exclusió social (10) i persones en situació de pobresa (6).

Les entitats santcugatenques ASDI, Cooperativa Estel, Taller Jeroni de Moragas, Associació de Monoparentals de Sant Cugat contra la Violència de Gènere, Oncolliga, Grup Catalònia, Fundació Privada Sant Medir i l'Ateneu Santcugatenc han gaudit del programa. La iniciativa també es desenvolupa a Barcelona, Canovelles, Castellar del Vallès, Rubí, Sabadell, Santpedor, Sant Adrià del Besòs i Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.