La ruta dels treballadors de Telefónica en vaga passa avui per Sant Cugat


  • Comparteix:

El Correscales passa per Sant Cugat / Foto: Vimeo

El Correscales passa per Sant Cugat / Foto: Vimeo

El Correscales, la marxa reivindicativa protagonitzada per treballadors de Telefónica, passarà per Sant Cugat aquest dissabte amb una xerrada que explicarà la situació que pateix part de la plantilla de la companyia de telecomunicacions. La cita és a les set de la tarda a Cal Temerari i recollirà fons per la caixa de resistència dels participants d'aquesta marxa que recorrerà els 800 quilòmetres que separen Bilbao de Barcelona. La proposta a Sant Cugat està organitzada per la CUP, ERC, ICV-EUiA, PC, Podem i Cal Temerari.

La iniciativa exposa la precarietat dels treballadors de la companyia, especialment dels subcontractats i autònoms, i reclama una millora de les condicions laborals. A principis de l'any passat, aquest col·lectiu ja va protagonitzar una vaga de 80 dies, una lluita que volen tornar a posar en primer pla. La intenció és recollir suports i teixir complicitats arreu de les diferents poblacions per on transcorrerà la marxa. La previsió és fer el recorregut a través de 80 relleus.

La Marea Blava són els tècnics instal·ladors de la companyia i un dels seus membres, Enrique Mosquera, explicarà quines són les condicions laborals que pateix part dels empleats de la multinacional.

La iniciativa ha engegat un projecte de micromecenatge per aconseguir finançament i donar-se a conèixer.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.