El servei de la R8 torna avui a la normalitat després d'un mes i mig a mig gas


  • Comparteix:

Estació de Renfe a Sant Cugat / Foto: ACN

Estació de Renfe a Sant Cugat / Foto: ACN

La línia R8 de Rodalies torna a la normalitat aquest dimarts després de mes i mig de funcionament a mig gas a causa d'un robatori de cable de coure. La incidència va causar alguns incendis el 15 de desembre passat que es van encadenar a les subestacions de Santa Perpètua de Mogoda, la Llagosta i Mollet. Tot i ser de poca importància, va deixar inservibles alguns sistemes de senyalització, instal·lacions de seguretat, cablejat de comunicacions i sistemes informàtics que Adif ja ha reparat.

També s'han reposat 74 quilòmetres de cablejat dels sistemes de senyalització, comunicacions, gestió de trànsit i seguretat, entre d'altres, afectats pels incendis. De forma paral·lela, també s'han dut a terme les proves i treballs de camp per verificar el correcte funcionament de les noves instal·lacions.

D’aquesta manera, el servei de la línia R8 quedarà totalment recuperat coincidint amb l’inici de les classes dels segon semestre del curs de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Detencions
Els membres del grup desarticulat dimecres passat es feien passar per empleats d’empreses subcontractades per Adif per cometre els robatoris de coure. Segons les investigacions, un dels robatoris és el que va provocar el caos a la línia R8 de Rodalies, amb parada a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.