Valldoreix torna a celebrar el Carnaval amb la rua de Carnestoltes


  • Comparteix:

Detall del cartell del Carnaval

Detall del cartell del Carnaval

Valldoreix celebra diumenge de la setmana vinent el Carnaval amb la rua de Carnestoltes i el concurs de disfresses. La iniciativa, organitzada per l'EMD i les associacions veïnals i culturals del territori, començarà a les deu del matí a la plaça de l'Estació, on també hi haurà una xocolatada per a tothom i animació musical.

Primer es faran les inscripcions al concurs de disfresses, que s'allargaran fins dos quarts d'onze. En paral·lel els valldoreixencs podran participar de deu a onze del matí, al mateix espai, al taller de trompetes que donarà el tret de sortida a la música de la jornada. A les onze la percussió prendrà el relleu musical per començar a fer gresca.

És el segon any que el Carnaval de Valldoreix organitza rua de Carnestoltes i música amb percussió. El vocal de Cultura de l'EMD, Joaquim Castelló, ha explicat a Cugat.cat que espera que enguany la festa torni a ser un èxit.

Joaquim Castelló

L'any passat va ser el primer que ho vam fer i va anar molt bé. Aquest any ho fem d'una altra manera per fer proves i donar el màxim de color i so a aquesta rua.


La rua pels carrers del territori s'iniciarà quan passin 20 minuts de les onze del matí. Serà aleshores quan les comparses començaran la ruta cap a la plaça del Casal de Cultura.

En cas de pluja les activitats es traslladaran a la Nau de Cultura.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.