Nou robatori al bar La Esquinita del carrer de Martorell


  • Comparteix:

Bar La Esquinita

Bar La Esquinita

El bar La Esquinita del carrer de Martorell ha tornat a ser objecte la matinada d'aquest dimarts d'un nou robatori, després de dues entrades a l'establiment novembre passat. Una treballadora del local ha explicat que uns intrusos han usat el cotxe per trencar la reixa i el vidre de l'entrada i emportar-se els diners de les escurabutxaques.

La responsables del local ha afirmat que els tres robatoris s'han produït sempre a la mateixa hora, a les quatre de la matinada, i també amb el mateix 'modus operandi'. A banda dels diners, la quantitat dels quals no han concretat, els lladres s'han endut ampolles d'alcohol.

Des del local asseguren que novament s'ha interposat denúncia. La treballadora ha explicat a Cugat.cat que les coincidències en la manera de fer dels delinqüents els fa pensar que es tracta de les mateixes persones.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.