Els treballadors del polígon de Sant Mamet, satisfets parcialment amb els canvis d'aparcament


  • Comparteix:

Detall de part de la zona afectada / Foto: Google Maps

Detall de part de la zona afectada / Foto: Google Maps

El col·lectiu Sant Cugat Prou Zona Blava es mostra parcialment satisfet amb la decisió del consistori d'ampliar la zona d'aparcament lliure i de crear places de pagament a l'àmbit de Sant Mamet. Els treballadors celebren la creació de 68 places lliures, però opinen que els 44 llocs d'aparcament de pagament són desproporcionats per a les necessitats de la zona.

La plataforma lamenta la manca de diàleg amb els responsables municipals ja que consideren que són part afectada en tots aquests canvis i que no han estat escoltats. Els afectats creuen que la necessitat d'aparcament de pagament és menor ja que, segons diuen, gran part de l'estacionament de la zona és de treballadors que tenen el seus vehicles estacionats diverses hores. La membre del col·lectiu Laura Ruiz afirma, però, que fan un vot de confiança a la decisió.

Laura Ruiz

Donem un marge per valorar la proposta. Si és un encert de l'Ajuntament, estarem contents però creiem que aquestes places estaran desocupades.


Ruiz ha assenyalat que prenen la paraula al consistori i si la mesura no funciona, demanaran que es revisi. A més, ha avançat que tenen la intenció de sol·licitar una trobada amb els responsables de mobilitat per tractar aquesta i altres qüestions que afecten la zona, com l'enllumenat i la millora de la connexió amb transport públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.