La cerveseria del restaurant Xarlot participa un any més al Barcelona Beer Challenge


  • Comparteix:

Elaboració de la cervesa al Xarlot / Foto: Ildas.es

Elaboració de la cervesa al Xarlot / Foto: Ildas.es

La cerveseria artesana santcugatenca, Ilda's Town Beer, ubicada al restaurant Xarlot, participa en el Barcelona Beer Challenge (BBC) d'enguany, on presentarà les seves cinc cerveses. La iniciativa té lloc al Museu Marítim de Barcelona entre aquest divendres i diumenge, dia en què es coneixerà quines són les millors begudes.

El jurat del concurs analitzarà més de 300 cerveses i concedirà l'acreditació a aquelles que més s'apropin a les característiques de la seva categoria. La factoria de l'Ildas Town Beer ja va participar en el BBC l'any passat i, segons el gerent del restaurant, Àlex Ros, va ser una bona oportunitat per conèixer altres membres d'aquest ofici.

Àlex Ros

El que és important és participar i conèixer gent del sector i altres elaboradors. També ens fa gràcia presentar-nos perquè ja ho vam fer l'any passat, i com que són cerveses que elaborem al restaurant , fem que la gent les conegui.


El BBC és un concurs que se celebra des de fa cinc anys per donar a conèixer la cultura de la cervesa artesana i de qualitat. Cerveseries de diferents llocs d'Europa i també dels Estats Units competeixen per obtenir una de les tres medalles -'Gold', 'Silver' o 'Bronze'- en més de 100 categories. La cerveseria que representa Sant Cugat ofereix les seves cinc cerveses: 'Mat', 'Ross', 'Clot', 'Torr' i, l'última creació, 'Santa Hildegarda', una varietat que va ser elaborada pels monjos de la regió de Munich fa més 300 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.