Els Mossos d'Esquadra detenen sis persones pels robatoris de coure que van afectar el servei de Rodalies


  • Comparteix:

La parada de Renfe a Sant Cugat / Foto: Localpres

La parada de Renfe a Sant Cugat / Foto: Localpres

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup dedicat al robatori de cable de coure a la xarxa ferroviària amb la detenció de sis persones aquest dimarts a la nit. El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha explicat que el grup hauria comès presumptament una vintena de robatoris importants, entre els quals el de Santa Perpètua de Mogoda del 15 de desembre passat que va provocar el caos al sistema de Rodalies, amb la línia R8, que té parada a Sant Cugat.

El robatori encara genera problemes a la R8. Per això, hi ha horaris i serveis especials a l'espera de restablir la normalitat.

Horaris alterats
La R8 ofereix horaris especials entre Cerdanyola Universitat - Mollet Sant Fost a causa dels treballs per ultimar el restabliment del servei. La línia funcionarà amb normalitat a partir del dimarts 2 de febrer, segons les previsions d'Adif i Renfe, després d'un mes i mig del pla especial de transport habilitat a causa del robatori de cable de coure.

Horaris entre dimecres 27 de gener i dissabte 30 de gener
-Entre les vuit del vespre i les cinc de la tarda, hi haurà servei en tren entre Martorell i Mollet. Servei habitual en tren entre Martorell i Cerdanyola Universitat.

-La resta del dia s'estableix servei per carretera entre Cerdanyola Universitat i Granollers Centre. Els viatgers de Mollet del Vallès i Montmeló que utilitzen habitualment aquesta línia s'hauran de desplaçar fins a Granollers on podran enllaçar amb la línia R8 i viceversa.

Diumenge, 31 de gener
-Es manté el servei de festius programat durant aquesta incidència: servei de tren entre Martorell i Cerdanyola UAB i servei per carretera entre Granollers Centre-Cerdanyola UAB.

Dilluns, 1 de febrer
-Entre les vuit del matí i les vuit del vespre, se circularà entre Mollet Sant Fost i Martorell. Els viatgers de Granollers Centre i Montmeló que utilitzen habitualment aquesta línia s'hauran de desplaçar fins a Mollet Sant Fost on podran enllaçar amb la línia R8 i viceversa.

-Des de l'inici del servei fins les vuit del matí i des de les vuit del vespre al final del servei dels dies laborables i dissabtes, se circularà en tren entre Martorell i Cerdanyola Universitat i es prestarà un servei per carretera entre Cerdanyola UAB i Granollers Centre. Els diumenges, es prestarà el servei en tren entre Martorell i Cerdanyola Universitat, i servei per carretera entre Cerdanyola Universitat i Granollers Centre durant tota la jornada.

Els clients poden consultar tota la informació a Rodaliesdecatalunya.cat, renfe.mobi i Adif.es, les 'app' de Rodalies, Renfe Rodalies i Adif i al telèfon 900 41 00 41.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.