L'HGC posa en marxa el primer servei de psiquiatria privat de Catalunya


  • Comparteix:

La unitat dóna servei les 24 hores del dia.

La unitat dóna servei les 24 hores del dia.

L'Hospital General de Catalunya ha inaugurat la primera unitat de psiquiatria privada del país. Es tracta d'una servei integral que va des de les Urgències psiquiàtriques fins una unitat d'hospitalització, un servei de dia o una unitat de toxicòmanies. El nou servei donarà atenció les 24 hores del dia.

L'objectiu de l'Hospital General és incrementar els seus serveis per poder cobrir el màxim nombre possible de patologies.

Amb aquesta voluntat, el centre hospitalari ha inaugurat ara un nou servei de psiquiatria que oferirà una atenció integral 24 hores al dia. El servei compta atenció d'Urgències, una Unitat d'Hospitalització i també una servei de dia amb atenció ambulatòria i de seguiment. D'aquesta manera, l'HGC podrà atendre tot tipus de patologies psíquiques, que aniran des de trastorns lleus fins a un servei especial d'atenció a toxicòmans.

Per al gerent de l'Hospital, Antoni Balugo, aquest era un servei necessari ja que a Catalunya hi ha una mancança important de servei de psiquiatria en centres hospitalaris privats.

Antoni Balugo

El nostre objectiu és ser innovadors i créixer en serveis. Feia temps que pensàvem en la psiquiatria perquè fa falta, i crec que hem encertat.


Des de l'Ajuntament de Sant Cugat, el regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau, ha remarcat el servei que dóna aquest centre hospitalari, tant en l'àmbit públic com privat, i ha assegurat que aquest és un important centre de referència pels veïns de la ciutat.

Jaume Tubau

L'HGC dóna un gran servei des de molts punts de vista, en la iniciativa privada i també a la medicina pública amb el conveni amb Servei Català de la Salut.


El nou servei de psiquiatria disposa de 18 habitacions individuals, 7 per a problemes de toxicitat i una habitació per a casos d'agressivitat incontrolada. Pel que fa a l'equip mèdic, està format per 8 psiquiatres i 6 psicòlegs dirigits pel doctor Jordi Domingo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.