L'esplai Sarau vol disposar de les escoles públiques per fer-hi activitats


  • Comparteix:

Monitors i infants, en una activitat / Foto: Esplai Sarau

Monitors i infants, en una activitat / Foto: Esplai Sarau

L'esplai Sarau es reunirà amb la regidoria d'Educació per demanar a l'Ajuntament que els deixi disposar de les escoles públiques per poder-hi dur a terme les seves activitats fora de l'horari lectiu. Si no s'arriba a un acord, l'entitat es planteja portar la seva proposta al ple municipal.

Els monitors d'aquesta entitat plantegen a l'Ajuntament la necessitat de poder disposar dels centres públics de la ciutat per poder-hi desenvolupar les seves activitats, com ja passa en alguns municipis veïns. Els responsables de l'esplai Sarau es reuniran amb membres de la regidoria d'Educació, on plantejaran aquesta proposta. Ho ha explicat a Cugat.cat el monitor Pablo Pires.

Pau Pires

Per algú com nosaltres que treballem amb els infants els caps de setmana, volem que les escoles siguin més accessibles.


No només volen poder disposar dels centres escolars per als esdeveniments extraordinaris, sinó de cara a les activitats que fan cada dissabte. Actualment, el Club Muntanyenc acull l'esplai Sarau, un espai que, segons Pires, 'és molt limitat'.

L'esplai no tanca la porta a 'unir esforços' amb les altres quatre entitats de lleure que hi ha a la ciutat. Si la regidoria no els permet disposar de les escoles públiques, els monitors estan disposats a presentar una moció al ple municipal de la mà d'algun partit polític.

Aquesta proposta arriba després d'algunes discrepàncies entre aquesta entitat i l'equip municipal per organitzar una trobada comarcal d'esplais a la ciutat. Segons els monitors, l'Ajuntament va denegar aquesta proposta per problemes d'infraestructures i la impossibilitat de trobar un equipament on pernoctar. Després de la negativa, l'esplai Sarau vol poder desencallar la situació per ser amfitrions de la trobada l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.