El Carnaval infantil omple la plaça d'Octavià tot i la tímida pluja


  • Comparteix:

Els més petits han celebrat aquest diumenge el Carnaval, que ha recorregut els carrers del centre de Sant Cugat amb la cercavila de comparses i ha omplert la plaça d'Octavià amb el Ball de Gitanetes i l'animació musical. La comparsa de la màquina del temps ha estat la guanyadora del concurs. Els nens de l'esplai Sarau s'han disfressat de diferents períodes històrics, des de l'edat de pedra fins a l'actualitat. Els astroxandris de l'escola Pi d'en Xandri han guanyat el segon premi i els invents de l'escola Olivera, el tercer.

Tot i una tímida pluja, el Carnaval infantil ha tornat a omplir la plaça d'Octavià amb les disfresses dels més petits, com ha destacat la membre de la comissió organitzadora, Esther Madrona.

Esther Madrona

Amb la pluja hem hagut d'improvisar, però malgrat tot ara que ha deixat de ploure la gent s'ha quedat a la plaça.


Enguany, el Ball de Gitanetes ha aplegat unes 40 parelles. Unes 200 persones, entre nens i acompanyants, han participat en el concurs de comparses en el qual han competit una desena de grups. Una vegada decidits els guanyadors, el Rei Carnestoltes ha fet la seva aparició per recordar als assistents que és un dia de disbauxa. La festa ha continuat per als més menuts amb música i l'animació de La Portàtil FM. Els infants tenen clar què és el que més els agrada del Carnaval.

Nens

M'agrada disfressar-me i passar-m'ho bé. / M'agrada no haver de fer el que diuen els adults i veure les disfresses. / M'agrada molt disfressar-me i fer festes.


Una xocolatada a la plaça de Barcelona ha donat el tret de sortida al Caranaval infantil d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.