Ja es pot consultar la llista definitiva d'admesos a les escoles bressol públiques de Sant Cugat


  • Comparteix:

En total, les sets escoles bressol de la ciutat oferten 244 pel curs vinent

En total, les sets escoles bressol de la ciutat oferten 244 pel curs vinent

Els pares ja poden consultar la llista definitiva d'admesos a les set escoles bressol de la ciutat finançades amb fons públics. Enguany s'oferten 244 places, el que significa que més de la meitat dels sol·licitants es veuran obligats a recórrer a l'oferta privada pel curs vinent.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals ha explicat que el fet de tenir la taxa de natalitat més alta de l'Estat comporta un dèficit en l'oferta escolar tot i que ha remarcat l'esforç municipal per fer-hi front. En aquest sentit, Àngels Solé ha destacat que, percentualment, Sant Cugat és la ciutat de Catalunya amb més escoles bressol.

Àngels Solé

Malgrat que hi ha una diferència important entre oferta i demanda, Sant Cugat continua sent el municipi que oferta més places en relació al nombre de nens de 0 a 3 anys.


Els pares podran consultar la llista definitiva a la pàgina web de l'Ajuntament, trucant al 010 o bé consultant les escoles escollides en primer opció.

Entre el 7 i l'11 de juny es formalitzarà, ja, la matrícula a l'EB Cavall Fort, EB Gargot, El Niu, Tricicle, La Mimosa, el Bressol de Valldoreix i també l'escola parroquial Nostra Senyora de Montserrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.