El 9è concert Música per a la Solidaritat destinarà els beneficis a la Fundació Sant Medir


  • Comparteix:

El concert s'ha presentat aquest dimecres / Foto: Localpres

El concert s'ha presentat aquest dimecres / Foto: Localpres

La banda Erwyn Seeruton's Ensemble i el Cor de Gospel Sant Cugat protagonitzaran el 9è concert Música per a la Solidaritat, que tindrà lloc el dissabte 9 d'abril a les nou de la nit al Teatre-Auditori. Enguany la iniciativa, organitzada pel Rotary Club Sant Cugat amb la col·laboració de l'Ajuntament, destinarà els beneficis a la Fundació Sant Medir. Les entrades costen 17 euros i es poden comprar a l'Oficina de Turisme i a les taquilles i al web del Teatre-Auditori.

La residència Fundació Sant Medir, situada a l'ermita de Sant Medir, dóna servei a 43 persones amb discapacitat intel·lectual que necessiten un suport generalitzat. La presidenta de l'entitat, Anna Puigpelat, ha posat en valor l'ajuda econòmica que suposa rebre els beneficis de la iniciativa.

Anna Puigpelat

Tenim moltes necessitats econòmiques per poder rehabilitar la finca. Aquestes ajudes ens van perfectes, perquè si no és una cosa, pots arreglar una altra.


La junta del Rotary Club visita cada any diferents entitats susceptibles de ser beneficiàries del concert i després ho sotmeten a votació. El president d'aquesta associació filantròpica, Ramon Vilaseca, ha explicat que la tria de la Fundació Sant Medir es va efectuar per unanimitat.

Ramon Vilaseca

Hi havia alguna altra entitat ben posicionada, però va ser visitar la Fundació Sant Medir i ràpidament vam prendre la determinació de presentar-la com una candidatura guanyadora.


Enguany la música anirà a càrrec de l'Erwyn Seeruton's Ensemble i el Cor de Gospel Sant Cugat, que oferiran un repertori carregat de música gospel i soul. El responsable d'aquestes formacions, Erwyn Seeruton, creu que aquests gèneres tenen molt a veure amb la iniciativa.

Erwyn Seeruton

El concert coincideix molt amb la Fundació Sant Medir. Si fas les coses amb ànima i des de l'ànima, pots fer moltes coses. El gospel ha de tenir molta ànima.


L'organització s'ha mostrat confiada que Sant Cugat es tornarà a bolcar amb aquesta iniciativa i que s'omplirà el Teatre-Auditori. En edicions anteriors, el concert va repartir els beneficis a entitats com la Creu Roja, l'Oncolliga i l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFAV).

Els interessats poden fer una donació al número de compte ES09 2013 0295 7502 0094 4418.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.