Puigdomènech posa en valor, tot i no ser vinculant, l'opinió veïnal sobre el projecte de la granja escola


  • Comparteix:

Joan Puigdomènech / Foto: Premsa Ajuntament

Joan Puigdomènech / Foto: Premsa Ajuntament

El regidor de Medi Ambient i comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, considera 'molt important', encara que no sigui vinculant, l'opinió dels veïns de Sol i Aire sobre el projecte de granja escola que l'Ajuntament vol fer a l'antic nucli zoològic de Cal Castillo. El regidor ha subratllat que l'equip de govern no vol 'fer res en contra del veïnat' i que si el projecte prospera es millorarà conseqüentment la mobilitat en aquest barri.

Puigdomènech ho ha explicat a Cugat.cat.

Joan Puigdomènech

L'opinió dels veïns és molt important. Ara bé, és vinculant? Jo ho deixaria en aquest terreny intermig: volem conèixer l'opinió després d'explicar les característiques del projecte.


L'associació de veïns i propietaris de Sol i Aire celebrarà aquest diumenge a les dotze del migdia al local social de l'entitat una assemblea extraordinària per conèixer els detalls del projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.