L'Àgora i l'Europa International School ofereixen avui jornada de portes obertes


  • Comparteix:

Escola Àgora

Escola Àgora

Les escoles Europa International School i Àgora ofereixen avui una jornada de portes obertes de cara a les inscripcions per al proper curs. Els dos centres són de titularitat privada.

L'escola Àgora organitza avui una jornada de portes obertes per a les famílies amb fills entre 4t de primària i 1r d'ESO, entre les tres de la tarda i dos quarts de cinc, així com per a la seva escola bressol Patufet, en el mateix horari. A més, aquesta llar d'infants estarà oberta aquest dissabte al matí per ensenyar el projecte educatiu a les famílies interessades. L'Àgora també oferirà divendres de la setmana vinent una jornada de portes obertes per a totes les línies del centre, en horari de tarda.

L'Europa International School obre les portes a les famílies aquest divendres i dissabte. El primer dia es faran visites guiades en tres torns diferents: a les deu del matí, a dos quarts de dotze del migdia i a les tres de la tarda. Aquest dissabte, el centre estarà obert de deu matí a dues del migdia i, a part de les visites guiades, oferirà també tallers, xerrades, una fira d'universitats i activitats per als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.