El poliesportiu de Les Planes podria estar rehabilitat al mes de juliol


  • Comparteix:

Àngels Solé ha assegurat que el consistori posarà fil a l'agulla en la reparació de l'equipament esportiu tant aviat com sigui possible.

Àngels Solé ha assegurat que el consistori posarà fil a l'agulla en la reparació de l'equipament esportiu tant aviat com sigui possible.

L'ajuntament engegarà accions immediates per reparar la pista del poliesportiu de Les Planes i evitar que els vestuaris continuin sent objecte d'actes vandàlics. L'àrea de Serveis Personals ha anunciat que s'intentarà que les instal.lacions estiguin arrenjades pel mes de juliol. La Unió Recreativa i Esportiva de Les Planes, responsable de la gestió del poliesportiu, ha acollit amb escepticisme la notícia, després de més d'un any de reivindicacions per solucionar les importants deficiències del recinte.

Amb motiu de la Festa de la Interculturalitat, la Unió Esportiva i Recreativa de Les Planes ha denunciat- en forma d'exposició fotogràfica- l'actual situació del poliesportiu del districte. Els ciutadans han pogut comprovar que les instal.lacions -inaugurades fa deu anys- tenen les portes rebentades, els lavabos destrossats i esquerdes a la pista de joc, entre d'altres deficiències.

Entre els espectadors d'aquesta 'mostra' es trobava la tinent d'alcalde de Serveis Personals, que ha assegurat que l'administració posarà fil a l'agulla immediatament per subsanar aquesta situació. Àngels Solé ha afirmat que l'objectiu és replantejar la fòrmula de gestió d'aquest equipament, actualment a càrrec de la Unió Esportiva i Recreativa:

Àngels Solé

Mirarem de buscar una solució, perquè el que està clar és que la UER no pot assumir la pressió d'aquests problemes


La máxima responsable d'esports ha apuntat que les obres de rehabilitació podrien estar enllestides al juliol, de cara a garantir el correcte funcionament del poliesportiu durant les activitats d'estiu.

Des de la Unió Esportiva i Recreativa s'ha acollit amb fredor l'anunci d'Àngels Solé, en considerar que arriba després de més d'un any de queixes i protestes. La presidenta de l'entitat, Francisca Martín, no entèn com finançarà l'Ajuntament les obres, si 'abans deien que no hi havien diners':

Francisca Martín

Ho veig positiu però no m'ho crec. No hi ha pressupost i per tant;: amb quins diners ho faran?


Recordem que els representants de l'Associació de Veïns i Propietaris de Les Planes al consell de districte han sol.licitat, recentement, que l'Ajuntament solucioni el problema del poliesportiu envoltant els vestuaris amb una tanca que l'aïlli dels actes vandàlics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.