Les AMPA, satisfetes amb la dotzena escola de Sant Cugat tot i la falta de previsió


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del pati de l'escola l'Olivera / Foto: Web de l'Ajuntament

Imatge d'arxiu del pati de l'escola l'Olivera / Foto: Web de l'Ajuntament

La Coordinadora d'AMPA de Sant Cugat està satisfeta amb la posada en marxa el curs vinent de la dotzena escola, ja que permetrà alleugerir els augments de ràtio a P3 i eliminar 'els cursos bolet'. Tot i així, la Coordinadora lamenta la falta de previsió del departament d'Ensenyament, fet que obligarà a començar el curs en barracons.

Per la Coordinadora d'AMPA, el més important és que l'escola comenci a funcionar el curs vinent i que el departament d'Ensenyament reconegui la necessitat d'aquest centre. La presidenta de la Coordinadora d'AMPA, Carme Roca, ha lamentat que aquest reconeixement hagi trigat tant.

Carme Roca

Fins ara el departament no havia reconegut la necessitat. Hem de denunciar la falta de previsió, ja que es podria haver construït sense els barracons i amb tanta ugència.


La Coordinadora proposa que la dotzena escola inclogui una Unitat de Suport a l'Educació Especial (USEE) i que aquesta tingui continuïtat al futur institut Leonardo da Vinci.

Carme Roca

Seria bo incorporar una USEE per acollir nens amb discapacitat i que tingui continuïtat a l'institut.


Els barracons de la dotzena escola estan projectats al costat de l'escola l'Olivera, a tocar del futur Leonardo da Vinci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.