Ingressa a presó un home per set robatoris violents en comerços de Sant Cugat i Rubí


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de quatre robatoris violents en comerços de Sant Cugat, a dues farmàcies i dues sabateries, i tres més a Rubí. El presumpte atracador entrava als establiments i amenaçava els treballadors amb una arma blanca i, en algun cas, arma de foc, per exigir els diners de la caixa. La policia l'ha pogut identificar gràcies a les imatges de les càmeres de videovigilància, alguns testimonis i les víctimes. El detingut actuava amb una altra persona que conduïa el vehicle per fugir, que també ha estat detinguda per ser presumpte col·laborador necessari en els robatoris violents.

Segons els Mossos d'Esquadra, des de finals de l'any passat s'havien produït fins a sis robatoris violents, amb un procediment semblant, en comerços de Rubí i Sant Cugat. L'atracador sempre accedia al comerç sol i amenaçava la gent que hi treballava esgrimint una arma blanca, en algun cas, fins i tot, va utilitzar una arma de foc. Aleshores, exigia els diners de la caixa i després, un cop aconseguit el botí, fugia en un cotxe que l'estava esperant.

La policia va identificar el presumpte autor dels fets i van establir un dispositiu de vigilància per localitzar-lo i detenir-lo. Es dóna la circumstància que el presumpte autor tenia, a més, diverses ordres judicials pendents de detenció i ingrés a presó.

El 6 de febrer, al voltant de les dos quarts d'una del migdia, es va produir un robatori en una farmàcia de Sant Cugat. L'home va accedir a la zona interior del mostrador amenaçant amb un ganivet de grans dimensions i exigint la recaptació als treballadors. En aquesta ocasió, es va emportar 350 euros de la caixa.

Un testimoni va veure el vehicle amb el qual fugia l'atracador i va facilitar la matrícula als investigadors. Els Mossos van localitzar el vehicle a Rubí i, a través de la documentació d'aquest, es va poder localitzar el presumpte autor dels fets que va ser detingut. A l'interior del vehicle van trobar un ganivet que coincidia amb l'utilitzat en el robatori de la farmàcia, un passamuntanyes i dos guants. A banda d'aquesta detenció, els agents van fer, per ordre judicial, un registre al domicili del conductor del vehicle que també va quedar detingut.

Els detinguts van passar a disposició judicial el 10 de febrer i el jutge va decretar l'ingrés a presó per a l'autor material dels fets, un home de 35 anys i veí de Rubí. Per a l'altre detingut, de 49 anys i veí de Sant Esteve de Sesrovires, va decretar llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.