Les Planes obre el procés participatiu per reordenar l'espai de les pistes


  • Comparteix:

Moment de l'últim consell de barri de les Planes / Foto: Localpres

Moment de l'últim consell de barri de les Planes / Foto: Localpres

Les Planes ja té calendari del procés participatiu sobre l'ordenació de l'espai de les pistes esportives, que portarà el nom del difunt mossèn Pere Grau. Aquest dilluns ha començat la primera sessió al casal del districte en unes sessions que s'allargaran fins al 14 de març. Les trobades, coordinades pels arquitectes del projecte, van adreçades a les entitats i veïns de les Planes.

El procés té l'objectiu de detectar i definir les actuacions a fer per transformar aquest àmbit de les pistes, a tocar del Casal de les Planes. Les sessions, apunta l'Ajuntament, volen involucrar de manera transversal les diferents entitats i iniciatives veïnals. Les sessions participatives han d'establir els usos, la cobertura i reordenació dels dos mòduls ecològics, les pistes, els vestuaris, l'skate park i l'espai públic que uneix aquestes parts.

A la reunió d'aquest dilluns es detectaran les necessitats i voluntats del projecte; a la segona (el 29 de febrer) es decidiran els àmbits d’actuació; a la tercera (7 de març) es fixarà el calendari i el full de ruta a seguir; i a la quarta (14 de març) es durà a terme la primera acció.

Aquest procés participatiu neix arran del debat que va sorgir durant la segona jornada de portes obertes de la plataforma (e)co, que va tenir lloc el novembre passat. Arqbag és l'equip d'arquitectes responsable del procés i està nominat als Premis Ciutat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.