Sant Cugat posa en marxa quatre paquets turístics per promocionar la ciutat


  • Comparteix:

Sant Cugat estrena quatre paquets turístics per promocionar la ciutat. Les propostes inclouen la visita al Monestir amb audioguia i es combinen amb altres activitats com el lloguer de bicicletes elèctriques pel Parc de Collserola, l'entrada al museu de Marilyn Monroe de Cal Gerrer i una passejada pel mercat 'vintage' del Mercantic. Els paquets, que ofereixen un preu amb descompte, es poden adquirir a les oficines de Turisme Barcelona i a les màquines expenedores de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de la línia Barcelona-Vallès en l'apartat Turistren, una marca centrada a millorar el potencial lúdic i turístic del tren.

La tinenta d'alcalde de Cultura i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, ha destacat que Sant Cugat vol ser un complement de qualitat a la ciutat de Barcelona.

Carmela Fortuny

Sant Cugat no és ni pretén ser una alternativa a Barcelona. El nostre repte és ser un complement de qualitat a Barcelona i per això hem desenvolupat aquests productes turístics d'experiències a la nostra ciutat.


El diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Regull, ha emfatitzat que el turisme nacional i concretament el de Barcelona és mercat potencial que cal explotar.

Pere Regull

Sant Cugat és el gran desconegut de Barcelona, tenim un mercat potencial al costat de casa brutal que no ha vist el Monestir i que potser va a veure monestirs vés a saber on. Per això la relació amb Turisme de Barcelona i FGC és fonamental per moure totes aquestes persones.


La iniciativa és fruit de la col·laboració de l'Ajuntament, Turisme Barcelona i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.