Educació Viva Sant Cugat demana diàleg en la definició del projecte de la 12a escola


  • Comparteix:

Cartell del col·lectiu

Cartell del col·lectiu

El col·lectiu Educació Viva Sant Cugat lamenta el procediment de selecció de l'equip de la nova escola pública de Volpelleres, la 12a de Sant Cugat que entrarà en funcionament el curs vinent, i la manca 'd'acompliment per part del govern municipal del compromís electoral de Convergència' de tenir una escola d'educació viva i activa a la ciutat. L'entitat assegura que les passes que s'han fet fins ara són 'poc transparents i sense diàleg'.

El col·lectiu explica en un comunicat, com ja van fer en l'audiència pública del ple municipal, que consideren que la creació d'una nova escola pública a Sant Cugat 'és l'oportunitat ideal per complir el compromís' al qual van arribar durant la campanya electoral el grup de Convergència. De fet, també ho incloïen entre les seves propostes la CUP-PC, ERC-MES, ICV-EUiA i la uaSC. El membre d'Educació Viva Lluís Llerena lamenta que ningú no ho hagi complert.

Lluís Llerena

Ha aparegut una dotzena escola sense que ningú no hagi fet cap passa per implantar l'educació viva. És la Generalitat la responsable, però l'Ajuntament i els partits que s'hi havien compromès podrien fer passes per aquesta causa.


Tot i que ja s'ha efectuat l'elecció de l'equip directiu del centre, Llerena creu que encara es pot replantejar quina metodologia s'hi aplica.

L'associació lamenta que 'no s'hagi gestat un procés de participació ciutadana en una decisió tan important' i consideren que 'no s'ha incidit prou davant el departament d'Ensenyament'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.