El centre sanitari de la Floresta corre el risc de perdre un dels dos metges, segons la CUP-PC


  • Comparteix:

Centre sanitari de la Floresta

Centre sanitari de la Floresta

La CUP-PC adverteix que el centre sanitari de la Floresta corre el risc de patir una reducció de dos metges a un. Segons els independentistes, un dels dos facultatius es jubila al març i les alarmes han saltat al districte perquè no s'estan programant visites per a l'abril, quan el professional haurà deixat de treballar.

El president del consell de barri de la Floresta i regidor de la CUP-PC, Ramon Piqué, ha explicat a Cugat.cat que hi ha precedents que fan pensar que aquesta baixa podria no cobrir-se, com el trasllat a Valldoreix del servei de pediatria.

Ramon Piqué

És una por no infundada perquè hi ha hagut una reducció d'efectius sanitaris a la Floresta. Ja tenim algun precedent.


Piqué assegura que han traslladat aquesta inquietud a l'Ajuntament, però que encara no han rebut resposta. La coalició insta el consistori a pressionar MútuaTerrassa, gestora de l'espai, perquè substitueixi el metge per un altre professional amb el mateix temps de dedicació que l'actual.

A pregunta de Cugat.cat l'equip de govern ha explicat que la tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, s'ha posat en contacte amb el centre sanitari, que assegura estan treballant en la substitució del metge que es jubila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.