Arrenca la segona fase del projecte del nou local dels Gausacs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Biblioteca Gabriel Ferrater / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de la Biblioteca Gabriel Ferrater / Foto: Ajuntament

El projecte del nou local dels Castellers de Sant Cugat ha encetat aquest dimecres la segona fase en la qual els alumnes de l'Escola Tècnica d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) recopilaran les millors idees de la primera etapa. Així, durant quatre mesos els responsables tècnics del nou local hauran de definir si la zona de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, l'opció preferida pels membres de la colla, s'escau a les necessitats de l'entitat i si és viable instal·lar-hi la nova seu.

A banda dels punts de vista dels Gausacs i dels especialistes, el projecte s'està elaborant tenint en compte les aportacions dels membres d'un consell assessor format per l'alcaldessa, Mercè Conesa; el conseller d'Afers Exteriors i membre dels Gausacs Raül Romeva, i l'expresident del Parlament i fundador dels Xiquets de Reus Ernest Benach, entre altres.

La tercera fase
L'última etapa del projecte, l'execució, s'engegarà al setembre i servirà per gestionar els permisos, materialitzar les aportacions de tercers i donacions i contractar els mecanisme de finançament complementari. També es planificarà i es tirarà endavant la construcció del nou local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.