Els forns Vallespà mantenen el servei, tot i l'incendi de la fàbrica


  • Comparteix:

Una de les cinc botigues de Vallespà a Sant Cugat

Una de les cinc botigues de Vallespà a Sant Cugat

Els forns Vallespà de Sant Cugat continuen en funcionament, tot i l'incendi de la seva panificadora el dijous passat. L'empresa ha obert els establiments aquest dissabte gràcies a un proveïdor extern que els facilita pa i pastes per continuar amb l'activitat comercial.

Segons els botiguers consultats per Cugat.cat, l'afluència de clients ha estat igual que qualsevol altre cap de setmana. Els establiments han mantingut l'activitat comercial gràcies a un proveïdor extern, tot i que l'assortiment de productes és més reduït.

Treballadora

La gent ve a buscar productes que teníem i no els troben, alguns compren i d'altres no. Però de moment l'afluència de públic ha estat la mateixa.


L'empresa ha ofert a les fleques la possibilitat de reforçar el servei amb més personal provinent de la fàbrica per adaptar-se a la nova situació. És el cas de Raül Segura, un treballador de Vallespà que en comptes d'anar aquest dissabte a treballar a la panificadora ha estat atenent al forn de Coll Favà.

Raül Segura

Avui hauria d'estar a la fàbrica, però m'han enviat a la botiga.


Malgrat això, els establiments no poden absorbir tots els treballadors de la fàbrica, amb una plantilla que supera el centenar de persones. De moment, l'empresa no s'ha pronunciat sobre el futur de la plantilla, però a partir de dilluns Vallespà entrarà en negociacions per veure com encarar la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.